Álláshirdetés


A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (továbbiakban: Komárom-Esztergom MKI) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a Komárom-Esztergom MKI 3 hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul. Amennyiben az önéletrajz vagy annak melléklete nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a Komárom-Esztergom MKI kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e. Ha a pályázati anyagnak megfelelő betöltetlen álláshely nem áll rendelkezésre, azt visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli. A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a 3 hónapi adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a Komárom-Esztergom MKI megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.

 

Jelentkezz tűzoltónak!

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója beosztott tűzoltó munkakörre felvételt hirdet.

Elvárások:

  • magyar állampolgárság;
  • cselekvőképesség;
  • büntetlen előélet;
  • betöltött 18 éves életkor;
  • állandó belföldi lakóhely;
  • érettségi bizonyítvány;
  • hivatásos szolgálati jogviszony feltételeinek vállalása, azoknak történő megfelelés (a beosztás ellátásához szükséges egészségi, pszichikai, fizikai, valamint kifogástalan életvitel alkalmasság vizsgálat);
  • törvény szerinti, egyes alkotmányos jogok korlátozásának elfogadása.

Előnyt jelent:

  • „C” kategóriás gépjárművezetői engedély

A feltételeknek megfelelő és kiválasztott jelölttel Igazgatóságunk felnőttképzési szerződést köt a tűzoltóképző tanfolyamon történő részvétel idejére. A képzés idejére szállást és ellátást, valamint havonta 150.000,-Ft megélhetési támogatást biztosítunk.

A beosztással járó illetmény és egyéb juttatások megállapítása a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény és végrehajtási rendeletei alapján történik.

Jelentkezés módja:

Személyesen a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon (Tatabánya, Szent Borbála út 16.) önéletrajzzal, és egyidejűleg az állami iskolai végzettséget és a szakmai képesítéseket tanúsító okiratok másolatát kérjük csatolni. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 34/512-070.

 

 

 
 
 

 

Kapcsolódó információk: